Jaha

Det är väl dags för ett blogginlägg igen, på allmän begäran (från Matilda ;D ).  

So whats up?  

Biggan är dräktig med Alcatraz, hon har flyttar till Sara idag, en av Erlings bekanta. Så nu kan jag ha kvar Frankie nästan så länge jag vill :D Han går från klarhet till klarhet. han fick skor i torsdags så igår var första "riktiga" turen i skogen, dessutom med syster på ryggen, och han var super! Stannade till två gånger men bjöd som ett annat fullblod och travade i täten på eget beslut. Haha, han är så söt!  

Hunnit visa honom för Jane som har ridsportsbutiken här i stan. Sen vet jag två som är intresserade men de har inte hört av sig än sen ringde någon igår som skulle höra av sig igen. Kul kul, men det kommer bli svårare och svårare att skiljas från honom...  

I helgen var ju Ylva här btw. Jag plockade upp henne på terminalen 00.05 i fredags/lördags och vi drog direkt till Gute för 2 h röj :D Dansade så in i, kul mycket kul. Speciellt våra moves vid stången, undrar hur många som såg mitt arsle denna gången :P Haha! Sedan vart vi bjudna på skumpa när vi dansade så fint ;) Förfest och efterfest vart det även inbjudan till på Kallis och Tott-hotel, haha, men det var nog tur att vi inte drog dit på lördan, de var ju inte i vår ålder direkt. Men så kan de gå när de andra pojkarna är för fega.  

Lördagen skulle vi vara duktiga och gå upp tidigt och dra iväg och rida men vi vaknade halv 12 :P Upp på balkongen någon timme sen in till stan, glo på skor, hälsa på Ylvas mamma och sedan visade jag Frankie för Jane och Ylva red syrrans ponny.  

På kvällen blev det förfest med vin hos mig sedan till stan där vi lyckades bli uppraggade till förfest, fönstervägen så att säga. Där en timma innan vi mötte Emmelie och vi gav oss ner till Burmeister för att se Snook. Hann dock med en sväng till O'learys där bartendern fick det jobbigt då jag tydligen beställde en drink med 8 cl sprit i, som hon brukar få blanda en gång i halvåret :D Men jag är inte den som är den...  

Snook var lagom kul, sjukt varmt och de spelade inte direkt sina bästa låtar men jaja, sedan provade vi Munken där Emmelie gick in men lilla jag kom inte in så vi gick till Gute igen istället. Lördagen var av någon anledning inte riktigt lika kul som fredagen, men nästan iaf :) Så vi är nöjda.  

Nu till helgen blir det ingen utgång eftersom jag tänkte ha råd att åka till Falsterbo, om jag får gå en timme tidigare på fredagen. Jag fick ju låna pappas bil om jag ville :D Najs... Så om det är någon från Gotland som vill med har jag 4 platser i bilen mot att vi delar på det bilbiljett på båten och drivmedel kostar, bara hör av er.  

Har pappas bil denna veckan med, eller iaf tills på torsdag :) Me like, me like.  

Fan alltså, jag vet att detta blir långt, men jag har lite annat att göra så ni får stå ut med färre+längre inlägg. 

Har börjat gymma med, gått i en vecka, märks redan :D 2 kilo väck och musklerna ökar. Mindre ont i axelpartiet med. Jag har ju vart hos massör och naprapat. Massören var våran bekant, och fi fan! Ni som har blivit masserade av mig vet hur ont jag hade. Och naprapaten visade att jag var typ 3 cm längre i vänsterbenet, illa, inte så konstigt att man sitter snett då? Bytt stigläder efter detta och det blir bättre och bättre.  

Hur många veckor har jag kvar nu då? 6 veckor på ön + en vecka som gått = 7x2 = 14 kg = Jag är tillbaka i matchvikt! Yeah! Bra att man kommer i form EFTER visstelsen på ön liksom :P Jaja, Í'm aint perfect you know.  

Something else?  

Igår blev det nattabad, igen. Varmt i vattnet men jag var lite frusen sen gympasset av någon anledning. Men i kom jag iaf, efter att ha knuffat i Emmelie :D Haha!

Inatt vart det de med, hämtade Aron och Jonas på båten först. Jag badade visserligen inte nu, har inte riktigt kännt mig kry. Så nu ska jag sova!